website by Ana Grozea


Tematică şi scop

     Clubul Viitorilor Manageri este o organizaţie studenţească ce încearcă să promoveze cercetarea ştiinţifică a studenţilor din cadrul Academiei de Studii Economice . Este un club deschis tuturor studenţilor care fac dovada motivaţiei şi perseverenţei în procesul de însuşire de noi cunoştiinţe.

Misiune

     Misiunea Clubului Viitorilor Manageri este de a creşte nivelul educaţional, profesional şi ştiinţific al membrilor săi şi de a-i determina să înţealagă adaptarea la noul tip de societate bazată pe cunoaştere.

Originalitate

     Clubul Viitorilor Manageri este o idee originală în contextul învaţământului economic superior românesc. În cadrul clubului studenţii află tainele reuşitei pentru un adevărat manager. Un bun manager trebuie să dovedească, în primul rând, că ştie să fie în acelaşi timp şi un bun cetăţean, căruia îi pasă de societatea în care trăieşte, şi un bun profesionist.
      El trebuie să deprindă avantajele activităţii de cercetare ştiinţifică şi să înveţe să răspundă la problemele actuale ale mediului universitar şi ale societăţii româneşti.


*
*
*
*
*

*
*
*

*
*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*

*
*
*
*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*


Ultimele noutati

Prezentari SBSOL

Rezultate proiect "Esti student european... Informeaza-te!"

Esti student european... Informeaza-te!

CROSSROADS - Avantajele si dezavantajele de a ramane in Romania

Teste comparative - Camere foto digitale

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Clubul are un e-group pe Yahoo!: manager_ase@yahoo.com
Daca doriti sa va inscrieti trebuie sa trimiteti un e-mail in care sa motivati de ce
doriti sa faceti parte din
acest grup.